ARTVİN / ARHAVİ - ARHAVİ GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE AĞIZ VE DİŞ BAKIMI YAPILDI

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KUTLAMASI

Nis

23 NİSAN ÇOCUK BAYRAMI MAKAM ZİYARETİ.23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA İLÇE MÜFÜTLÜĞÜMÜZE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRDİK.MİSAFİRPERVERLİKLERİNDEN DOLAYI KENDİLERİNE OKULUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Nis

DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI.KÜÇÜK MUCİTLER SINIFI KÜBRA ABLALARININ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADILAR.BİZ DE KENDİSİNE MUTLULUKLAR DİLERİZ.

BESLENME KURALLARINA UYANLARA BELGE VERİLDİ

POLİS HAFTASI ETKİNLİĞİ

KÜÇÜK MUCİTLER ÇİÇEK DİKME ETKİNLİĞİ

Nis

KÜÇÜK MUCİTLER KİTAP DAĞITIMI. İLÇEMİZ EMEKLİ ÖĞRETMENLERİNDEN ADD İLÇE BAŞKANI SAYIN EMİNE HEKİMOĞLU 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI NEDENİYLE OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE ATATÜRK KONULU "O BENİM KAHRAMANIM" İSİMLİ KİTAPLARI DAĞITTI.KENDİSİNE EMEĞİ VE HEDİYELERİ İÇİN OKULUMUZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

KÜÇÜK MUCİTLER LABİRENT OYUNU

KÜÇÜK MUCİTER AĞAÇ DİKİMİ

MİNİK ELLER SINIFI ÇEKİRDEKLER TOPRKLA BULUŞUYOR

Nis

MİNİK ELLER SINIFI SOSYAL SORUMLULUK PROJESİNE KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZE KATILIM BELGELERİNİ VERDİK.PROJENİN GERÇEKLEŞMESİNDE EMEĞİ BULUNAN ÖĞRETMEN PERSONEL VE VELİLERİMİZE  TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÇALIŞKAN ARILAR KÜTÜPHANE

HOŞGÖRÜ MELEKLERİ KÜTÜPHANE