ARTVİN / ARHAVİ - ARHAVİ GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU

Kas

10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA HAFTASI KAPSAMINDA ARHAVİ ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİ TARAFINDAN DÜZENLENEN RESİM YARIŞMASINA KATILAN TÜM ÖĞRENCİLERİMİZ ÖDÜLLERİNİ ALDILAR.

Kas

MİNİK ELLER SINIFI ÖĞRENCİLERİ VELİLERİMİZİN DE DESTEĞİYLE TURŞU HAZIRLADILAR.VELİLERİMİZ NAGİHAN AKDEMİR´E ELİF YILMAZ´A ÜMRAN KANDEMİR´E EBRU METİN´E NİDA HOROZAL´A NİHAL ALGÜR´E SINIF ÖĞRETMENİMİZ VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KÜÇÜK MUCİTLER SINIFI 10 KASIM ATATÜRK´Ü ANMA PROGRAMI KAPSAMINDA PROJE GERÇEKLEŞTİRDİ.

Kas

BÜYÜK ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK EBEDİYETE İNTİKALİNİN 79. YILINDA OKULUMUZDA SAYGI, MİNNET VE RAHMETLE ANILDI. 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA PROGRAMI TÜM ÖĞRENCİLERİMİZİN KATILI İLE GERÇEKLEŞTİRİLDİ.PROGRAMI HAZIRLAYAN NURİYE AYDIN ÖĞRETMENİMİZ VE EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRETMEN VE PERSONELİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

MİNİK ELLER SINIFI KESME YAPIŞTIRMA ÇALIŞMASI YAPTI.

Kas

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE AĞIZ DİŞ BAKIMI VE FLORÜR UYGULAMASI YAPILDI.UYGULAMAYI YAPAN SAĞLIK EKİBİ VE DİŞ HEKİMİMİZE OKULUMUZ ADINA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Kas

KÜÇÜK MUCİTLER SINIFI KIZILAY HAFTASINI DRAMA ETKİNLİĞİ İLE KUTLADI.DEPREM ÖNCESİNDE SIRASINDA  VE SONUNDA NELER YAPILMASI GEREKTİĞİ DRAMA ÇALIŞMASI İLE İŞLENDİ.SINIFTA KURULAN ÇADIRDA YARALILARA İLK YARDIM YAPILDI.BU ETKİNLİĞİN HAZIRLANMASINDA EMEĞİ GEÇEN DEĞERLİ VELİMİZ ŞÜKRİYE ÇEŞMECİ HANIMA TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZI TÜM ÇOŞKUMUZLA KUTLADIK.KUTLAMA PROGRAMINI HAZIRLAYAN NURİYE AYDIN  VE TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDRİZ.

Ekm

OKULUMUZ MERDİVEN GÜVLENLİK AĞI YAPILDI.ÖĞRENCİLERİMİZİN DAHA GÜVENLİ BİR ORTAMDA EĞİTİM GÖREBİLMELERİNİ SAĞLAMAK AMACIYLA MERDİVEN FİLEMİZİN MONTAJI YAPILDI.

Ekm

KÜÇÜK MUCİTLER SINIFI ORHAN YÜCEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ UYGULAMA SINIFINA KONUK OLDULAR.EV SAHİPLİKLERİNDEN DOLAYI UYGULAMA SINIFI ÖĞRETMENİMİZE OKUL İDARECİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ.

ÇOCUKLARIMIZ ANNELERİ İÇİN GÖSTERİLERİNİ SERGİLEDİLER

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANELER HAFTASI NEDENİYLE KÜTÜPHANEYİ ZİYARET ETTİLER.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA MAKAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK.OKULUMUZ ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE MÜDİRESİ İLE BİRLİKTE ARHAVİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN MUSTAFA ARSLANOĞLU MAKAMINDA HEYETİMİZİ KABUL EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELER VERDİ.ŞUBE MÜDÜRÜ CAVİT KERASTACI´NIN DA HAZIR BULUNDUĞU ZİYARETTE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAKAMINI BİR SÜRELİĞİNE DEVRALAN ÖĞRENCİMİZ İLE NEŞELİ SOHBET GERÇEKLEŞTİREN ARSLANOĞLU ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ İFADE ETTİ.

POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK

Mrt

ÖĞRENCİ GÖZÜYLE 15 TEMMUZ KONULU RESİM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ZEYNEP MEYDAN ÖDÜLÜNÜ ARTVİN NİHAT GÖKYİĞİT KONGRE MERKEZİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE SAYIN VALİMİZİN ELİNDEN ÖDÜLÜNÜ ALDI.ÖĞRENCİMİZİ BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLAR DEVAMINI DİLERİZ.