ARTVİN / ARHAVİ - ARHAVİ GAYE ÇARMIKLI ANAOKULU

ÇOCUKLARIMIZ ANNELERİ İÇİN GÖSTERİLERİNİ SERGİLEDİLER

Nis

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ KÜTÜPHANELER HAFTASI NEDENİYLE KÜTÜPHANEYİ ZİYARET ETTİLER.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI KAPSAMINDA MAKAM ZİYARETİ GERÇEKLEŞTİRDİK.OKULUMUZ ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN VE MÜDİRESİ İLE BİRLİKTE ARHAVİ İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARET ETTİK. İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ SAYIN MUSTAFA ARSLANOĞLU MAKAMINDA HEYETİMİZİ KABUL EDEREK ÖĞRENCİLERİMİZE HEDİYELER VERDİ.ŞUBE MÜDÜRÜ CAVİT KERASTACI´NIN DA HAZIR BULUNDUĞU ZİYARETTE İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MAKAMINI BİR SÜRELİĞİNE DEVRALAN ÖĞRENCİMİZ İLE NEŞELİ SOHBET GERÇEKLEŞTİREN ARSLANOĞLU ZİYARETTEN DUYDUĞU MEMNUNİYETİ İFADE ETTİ.

POLİS HAFTASI NEDENİYLE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜ ZİYARET ETTİK

Mrt

ÖĞRENCİ GÖZÜYLE 15 TEMMUZ KONULU RESİM YARIŞMASINDA BİRİNCİ OLAN ZEYNEP MEYDAN ÖDÜLÜNÜ ARTVİN NİHAT GÖKYİĞİT KONGRE MERKEZİNDE DÜZENLENEN TÖRENLE SAYIN VALİMİZİN ELİNDEN ÖDÜLÜNÜ ALDI.ÖĞRENCİMİZİ BAŞARISINDAN DOLAYI KUTLAR DEVAMINI DİLERİZ.

Mrt

SINIF VELİLERİMİZDEN FATMA ve ÖZGÜR ÇEBİN HOŞGÖRÜ MELEKLERİ SINIFINDA AİLE KATILIMI GERÇEKLEŞTİRDİ.SINIFTA BULUNAN TÜM ÖĞRENCİLERE CANLI AKVARYUM BALIĞI DAĞITILDI.HEDİYELERİNDEN DOLAYI DEĞERLİ VELİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

ÇALIŞKAN ARILAR SINIF PTT VE TÜRK TELEKOMU ZİYARET EDEREK KURUMLARIN ÇALIŞMA KURALLARINI YERİNDE GÖRDÜLER.OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNİ MİSAFİR EDEN VE KURUMLARI HAKKINDA BİLGİ VEREREK YAKINDAN İLGİLENEN YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

SEVGİ ÇİÇEKLERİ ÇAYKUR ÇAY FABRİKASINI GEZEREK ÇAY ÜRETİMİNİN AŞAMALARINI YERİNDE İNCELEDİLER.

Haz

OKULUMUZ HOŞGÖRÜ MLEKLERİ SINIF YIL SONUNDA MEZUNİYETLERİNİ KEP TÖRENİ İLE GERÇEKLEŞTİRDİ.AYRICA YIL BOYUNCA YAPILAN ÇALIŞMALAR OKUL İÇERİSİNDE AÇILAN SERGİ İLE ANNE VE BABALARIN BEĞENİSİNE SUNULDU.ANNELERİMİZİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU İKRAMLAR OKUL BAHÇESİNDE TÜM ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN KATILIMI İLE TADILARAK SERGİ GEZİLDİ.

May

Gaye Çarmıklı Anaokulu 2015-2016 eğitim-öğretim yılı yılsonu gösterileri gerçekleştirildi. Bayraktar Kültür Merkezindeki gösterilere Kaymakamımız sayın Şeref AYDIN, Belediye Başkan V. Tahsin KURDOĞLU, Cumhuriyet Başsavcısı Erkan ÇÖREK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin YILMAZ, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Erol TOSUN siyasi partilerimizin ilçe başkanları, kamu kurum ve kuruluşları idarecileri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı.

YARDIMSEVER KARINCALAR SINIFIMIZDAN FARKLI ETKİNLİKLER

SEVGİ ÇİÇEKLERİ SINIFINDA AİLE KATILIMIMIZI GERÇEKLEŞTİRİP FİDAN DİKTİK